Eerder gewerkt als verzorgende? Wij zijn op zoek naar jou!

#weerdezorgin, DOEN, JA TOCH!

Scroll down

Heb je interesse om weer aan de slag te gaan in de zorg? En heb je een diploma als verzorgende IG, Verzorgende D, Z- verpleegkundige, MDGO VP/VZ, bejaardenverzorgende of ziekenverzorgende? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij helpen je graag om weer aan de slag te gaan in de zorg. Laat hier je gegevens achter of bel 010-3163737.

*We nemen je privacy serieus en we delen je e-mailadres nooit met anderen zonder jouw toestemming. Meer weten? Lees ons privacybeleid.

Heb je nog geen zorgdiploma en ben je toch geïnteresseerd in werken in de zorg, ontdek dan hier je mogelijkheden.

Lang geleden begon ze haar carrière als verpleegkundige in het Erasmus MC. Na 12 jaar niet gewerkt te hebben, ging Mariëlle Hietkamp (49) terug het vak in. “Het was net als fietsen”, zegt de geboren verpleegkundige: “je verleert het nooit.”

Rotterdammers zorgen voor elkaar
Rotterdammers en daadkracht: dat is onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat is niet iets van vroeger. Nog steeds bouwen we met elkaar aan een leefbare stad. In Rotterdam en omgeving wonen 80.000 mensen die zorg nodig hebben. Professionele zorg. Er zijn nu al 50.000 mensen die dit mooie werk doen.

De komende jaren hebben we meer mensen nodig. Iedereen kan de overstap maken naar een baan in de zorg. Ook zonder ervaring of als je er een tijdje uit bent geweest.

#weerdezorgin, DOEN, JA TOCH!

Een collectief initiatief van Aafje, Humanitas, Laurens en Lelie zorggroep, onderdeel van het samenwerkingsverband Conforte en deRotterdamseZorg.